Kretskamp 2017

Fyllingen friidretts representanter på Hordaland sitt kretslag i friidrett var i helgen flotte representanter for klubben, både på og utenfor banen. Hele 9 personlige rekorder ble satt. Benjamin perset både på 60m og på 200m, Tomas på 200 m hekk, Emil i tresteg og på 200m hekk, og Mats på 60m, 200m, i lengde og i høyde. Til sammen holdt dette til 2 gull (Emil på 60m hekk, Mats på stafett), 2 sølv (Emil i lengde og på 200m hekk) og 4 bronse (Emil i tresteg, Mats på 60m, 200m og høyde). Tomas løp inn til to flotte fjerde plasser på 60m hekk og 200m hekk, mens Benjamin kom til finalen på 60m.

Imponerende innsats på et stevne med tøff konkurranse fra de beste utøverne fra Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland og Agder.