Velkommen tilbake til trening!

Godt nytt år til dere alle og velkommen tilbake til trening allerede førstkommende tirsdag 5. januar. 

Fra og med 5. januar og noen uker framover vil friidrettstreningen foregå i Leikvang Friiidrettshall. Vi holder fast ved Tirsdag som treningsdag, men flytter start tidspunktet til 18:00. Fellestreningen avsluttes klokken 19:00. Mellom klokken 19:00-19:30 vil det kjøres teknikk trening for utøvere fra og med 10 år som måtte ønske dette.

Leikvang Friidretthall er en flott  innendørs friidrettshall med  200m lang rundbane, sprintbane, anlegg for alle typer hopp, kule, diskos, slegge og spyd. I hallen bruker vi innendørs joggesko og vanlig treningstøy – det kan til tider være litt kjølig i hallen så ta med en ekstra langermet t-skjorte eller grenser for sikkerhetsskyld 🙂 Hallen kan også brukes av andre klubber og utøvere i «vårt» tidspunkt, så vi må vise hensyn til hverandre.

Foreldre kan vente i hallen eller ta seg en runde på et av Åsanes mange kjøpesentre som bare er noen minutter unna.

Vi oppfordrer til samkjøring, dette ordner foreldre eventuelt seg imellom.

Ved spørsmål knyttet til disse treningen eller andre ting, ikke nøl – send oss en e-post på kontakt@fyllingenfriidrett.com

Sted : Leikvang Friidrettshall
Ukedag : Tirsdager (fra og med 5. januar)
Tidspunkt : 18:00 -19:00 (Fellestrening), 19:00-19:30 (teknikktrening for eldre utøvere)

Leikvang Friidrettshall