Påmelding – Fristafetten, 6. april

Onsdag 6. april klokken 18:00 braker det løs med Fristafetten på Arna idrettspark i Indre Arna.

Hvem ønsker å delta?
Send oss en e-post på kontakt@fyllingenfriidrett.com om du ønsker å delta.

Vi har meldt på tre lag i klassen rekrutt miks 10 år og yngre (12 utøvere totalt) og et lag i Gutter 11-14 år (6 utøvere), og trenger derfor totalt 18 utøvere som kan representere Fyllingen IL Friidrett (Klubben dekker deltageravgiften).

Stafett er veldig gøy og utøverne koste seg voldsomt i fjor, så dette bør man absolutt delta på hvis tidspunktet passer. Vi kommer til å øve oss på stafett på treningen på tirsdag, sånn at alle vet hva det går i 🙂

Rekruttstaffetten
Miks lag med gutter og jenter. Fire etapper à 150 meter hvor alle blir løpt inne på stadion slik at det er mulig å benytte piggsko for de som har det. Medalje til alle. Oppmøte for rekrutter blir klokken 17:15, da rekruttstafetten starter allerede klokken 18:00.

Gutter 11-14 år
Rent guttelag med 6 etapper på lengdene 400,200,350,300,560 og 200 meter. 1. 2 og 6. etappe går inne på stadion så her kan du bruke piggsko. Øvrige etappar går på asfalt og grusvei. Medalje til de tre beste lagene. Oppmøte for gutter 11-14 år blir 17:45, da rekker de å heie på rekruttene og varme opp før de skal starte klokken 18:45.

Gutter 11-14 år

Mer informasjon om Fristaffen finnes på hjememsiden til arrangementet.