Fristafetten i morgen

Vi stiller 4 lag på Fristafetten i morgen, tre rekruttlag og ett Gutter 11-14 år – Kjempegøy 🙂

Rekruttlagene skal i ilden klokken 18:05, 18:10 og siste lag klokken 18:15. Gutter 11-14 år skal i ilden klokken 18:45. Hele startskjemaet finnes her.

Vi tenker å kjøre felles ut til Arna Idrettspark – dette for å fylle opp biler hvis det er enkelte som mangler transport. Vi møtes samme sted som vi gjør på treningene, ved garasjen på Oasen banen litt før 16:30.

Klokken 16:30 (ikke et minutt etter) kjører vi felles mot Arna Idrettspark , hvis noen mot formodning skulle være forsinket så MÅ dere gi beskjed pr telefon til Marius på nummer 93271399 sånn at vi ikke forsvinner foran øynene på dere.

Foreldre til utøvere som får ordnet seg skyss fra Oasen banen vil få en SMS når vi drar fra Arna Idrettspark igjen, slik at de kan hente barn ved Oasen banen.

Vi snakkes!