Påmelding – Vikingstafetten, 12. april

Tirsdag 12. april braker det igjen løs med ny stafett, denne gangen er det VikingstafettenSkansemyren som står på tapetet. Vi har meldt på tre rekruttlag (10 år og yngre) – et jentelag, et guttelag og et mix lag (gutter og jenter). Vi trenger derfor totalt 12 utøvere som kan representere Fyllingen IL Friidrett (Klubben dekker deltageravgiften).

Hvem ønsker å delta?
Send oss en e-post på kontakt@fyllingenfriidrett.com om du ønsker å delta. 

Rekruttstafetten
Fire etapper  på lengdene 100, 150, 200 og 100 meter, hvor alle blir løpt inne på stadion.  Medalje til alle. Oppmøte for rekrutter blir klokken 17:45, rekruttstafetten starter klokken 18:30. Marius og Hilde vil være tilstede og organisere og hjelpe.

For de som ikke deltar på stafetten så går trening som normalt klokke 18:00-19:00, oppmøte ved Oasen banen, mens for de som deltar på Stafetten så utgår naturlig nok treningen, da det er på samme tidspunkt 🙂

Skansemyren