Rabatt på Bergens Råeste

Fyllingen IL Friidrett har fått tildelt en egen kampanjekode i forbindelse med Bergens Råeste, som gir 20% avslag i prisen. Dette betyr at medlemmer, medlemmers søsken og/eller foreldre som ønsker å delta på Bergens råeste kan gjøre dette til en redusert pris.

For å få oppgitt rabattkoden, vennligst send en e-post til kontakt@fyllingenfriidrett.com

Hva er Bergens Råeste?

Bergens Råeste er et terrengløp om arrangeres i Kanadaskogen 9. juni. Løpet går på grusveger, stier, kupert terreng, litt vann og litt myr skal også passeres underveis i en løype som blir ca 7-8 Kilometer (Konkurranse).
TRIM løypen vil bli en noe kortere variant i Kanadaskogen som i større grad er tilpasset familier og trimmere. Løypen vil være omalg 3 kilometer.

Mer informasjon om Bergens Råeste finnes på www.bergensraeste.no og deres facebookside.