Stafettrapport – Vikingstafetten

Tirsdag 12. april deltok 12 rekrutter fordelt på 3 lag fra Fyllingen IL Friidrett på Vikingstafetten i strålende vårvær. Etappene ble løpt både i terrenget rundt idrettsbanen på Skansemyren og inne på selve banen. Det var en spent og ivrig gjeng som møtte opp før start. Som del av oppvarmingen løp vi gjennom de ulike etappene før vi ble enige om hvem som skulle løpe hvilken etappe. Det var to etapper som var 100m, en som var 150 og en som var 200m.

Følgende deltok: Lea Alise, Maja, Amalie, Mathilde, Nicholas, Ingrid, Tuva, Nikolai, Sivert, Emma, Øyvind og Julie. Alle hadde strålende innsats og det ar høy stemning i gjengen. Vi er stolte! 🙂

"Gjengen"

«Gjengen»

Hvis du ikke ønsker at du/ditt barn skal være avbildet på vår hjemmeside, vennligst informer oss ved å sende følgende skjema : Samtykkeerklæring for publisering av bilder på nett på e-post til kontakt@fyllingenfriidrett.com