Stevnerapport – Gneistspelen 2016

Da var høstens første stevne gjennomført, med hele 16 utøvere fra Fyllingen på startstreken var vi representert i mange øvelser.

Ballet startet fredag ettermiddag med fire utøvere på startstreken, da var det høyde med Lea Alise og Claudia og 400 meter med Amalie og Julie.

Lørdag og Søndag var stevnets «hoveddager» og disse bydde på fint vær og mange Fyllingen utøvere i aksjon.

På 60m hadde vi utøvere i flere klasser, her deltok Maria, Benjamin, Emil, Eirik, Julian, Lea Alise, Tuva, Julie, Amalie, Sunniva, Endre, Nicholas og Øyvind. På 200m deltok Benjamin og Maria. I lengde deltok Eirik, Emil, Nicholas, Endre, Øyvind, Tuva, Julie, Amalie, Lea Alise, Sunniva og Kristin, Kristin deltok også i høyde. I tillegg til dette deltok Sunniva i kule, Endre i liten ball og Emil på 60 m hekk.

Helgen bydde på mange nye fine personlige rekorder.

Alltid gøy med nye utøvere på stevner og denne gangen var det Julian og Endre som deltok for første gang – vi håper å se dere igjen på stevner mange ganger J

Igjen imponerer Maria som deltar i J14 stort. Ikke bare satt hun personlig rekord både på 60m (8.16 sek) og på 200m (27.02 sek), men resultatene er henholdsvis 3. og 6. beste i landet i år. Gratulerer så mye Maria!

Resultatlister finnes her 

 

Mange flotte Fyllingen utøvere

Mange flotte Fyllingen utøvere (trykk på bildet for stor utgave)

Maria på pallen

Maria på pallen