Stevnerapport – Nornalekene dag 2

Andre dag av Nornalekene ble også en suksess, programmet for dagen var 60m, lengde og kule.

Hele 26 utøvere mellom 7 og 17 år deltok for Fyllingen friidrett, og noen deltok for aller første gang – det er alltid kjekt med nye deltakere.

Samtlige 26 utøverne fra Fyllingen deltok på 60m, hele 20 stykker  i lengde og 4 i kule.

På 60m var det ikke mindre enn 7 debutanter: Simen (G17), Ole Fredrik (G14), Cecilie (G14), Linnea (J11), Jakob (G10), Eirik (G9) og Nathalie (J8). Flott løpt av alle. Kjekt med nye fjes på startstreken – Vi håper det ga mersmak 🙂

Det ble mange personlige rekorder og mange «nestenrekorder» i dag. Mats (G14) var 4 hundredeler bak sin utendørsrekord på 60m, og endte med det på en sterk 2 plass. Emil var 3 hundredeler bak sin utendørsrekord i samme øvelse og ble med det nummer fire. Også Benjamin var like bak pers. I tillegg til overnevnte deltok også Mina, Eirik, Lea, Claudia, Sunniva, Ingrid, Tuva, Julie, Amalie, Ida, Nicholas, Øyvind, Endre, Oliver og Mari på 60m – flere med nye perser også her. Gratulerer!

I lengde tok Lea, Claudia og Sunniva henholdsvis 2, 3 og 4 plass i jenter 11 – Imponerende. Kristin (J12) fikk en 4 plass i lengde, Emil (G13) fikk en fin 2 plass, mens Benjamin (G13) tok 3 plassen. I tillegg var det mange andre Fyllingen utøvere i sanden i dag – mange fine lengder og noen perser 🙂

I kule ble det en fin 4 plass på Claudia, mens Sunniva ble nummer 5, med ny pers.

Takk for denne gang – Vi gleder oss til Pingvinlekene som er neste stevne.

Noen blinkskudd (Klikk på bildet for stor versjon)

Hvis du ikke ønsker at du/ditt barn skal være avbildet på vår hjemmeside, vennligst informer oss ved å sende følgende skjema : Samtykkeerklæring for publisering av bilder på nett på e-post til kontakt@fyllingenfriidrett.com