Stevnerapport – Karabinlekene 2017

Hele 22 utøvere fra Fyllingen var påmeldt på årets Karabinleker, og i flotte forhold ble det mange personlige rekorder alle tre dager. Vi hadde deltakere i en rekke ulike øvelser: 40m, 60m, 80m, 100m, 200m, 400m, 600m, 60m hekk, høyde, lengde, liten ball, kule og diskos.

Rekruttene deltok ivrig på 40m, lengde, liten ball og 400m. Det var imponerende å se farten på 400m – Tøffe gutter.

Amalie, Julie, Tuva, Mia og Nicholas deltok i klassen 10år, her var vi representert i øvelsene 60m, 60m hekk, 80m, 200m, 600m, lengde, høyde og liten ball. Her var det mange rekorder som stod for fall og det ble mange fine personlige rekorder.

I konkurranseklassene fra 11 år og oppover var det mange gode prestasjoner og medaljer.

Lea og Claudia (J11) tok 1 og 2 plassen i høyde henholdsvis 1,25 og 1,17m. Imponerende. Claudia fulgte opp med seier i kule. Begge jentene løp også inn til nye personlige rekorder på 60m.

Ny personlig rekord ble det også på Eirik (G12) på 60m og 80m. I lengde ble det tangering av hans personlige rekord. Kristin (J12) tok en fin andreplass i høyde med ny pers 1,32m. Hun deltok også i lengde tidligere på dagen.

Emil (G13) hadde en travel helg med deltakelse på 60m, lengde, 60m hekk, kule og 200m – og han satte like godt ny personlig rekord i alle øvelsene. Ny rekord ble det også på 60m for Tomas (G13), som så 8-tallet allerede på sitt andre stevne – Imponerende. Han debuterte også på 200m, og gjennomførte et godt løp.

Mats (G14) deltok på 60m, 100m, 200m og høyde. Også han perset i alle øvelsene og tok med seg to sølv hjem i baggen.

Maria (J15) deltok på 60m, etter langt skadeavbrekk – dessverre ser det ut til at skaden hennes ikke er leget enda. På tross av dette løp hun løp inn til en fin andreplass. Vi krysser fingrene for at vi snart ser henne skadefri på startstreken igjen. Nok en debutant deltok i helgen, Ingeborg (J15) kastet diskos, og tok en flott seier.

Gratulerer alle sammen!

Noen blinkskudd (Klikk på bildet for større utgave)

Hvis du ikke ønsker at du/ditt barn skal være avbildet på vår hjemmeside, vennligst informer oss ved å sende følgende skjema : Samtykkeerklæring for publisering av bilder på nett på e-post til kontakt@fyllingenfriidrett.com