Stevnerapport – Gneistspelen

Årets Gneistspel har vært preget av mye vær med både striregn, vind og sol. Til tross for varierende forhold, var det mange flotte prestasjoner og nye personlige rekorder av utøvere fra Fyllingen friidrett. Veldig kjekt å se både nye og erfarne utøvere på startstreken. Øvelsesutvalget blant deltagerne begynner også å bli imponerende.

På fredagen åpnet himmelen seg akkurat til stevnestart. Til tross for det, var det mange flotte prestasjoner både i høyde (Øyvind G10, Oliver og Kristoffer G9) og på 400m (Signe J9, Øyvind G10, Endre, Sebastian, Oliver og Kristoffer G9). Virkelig imponerende var det å se viljen og innsatsen på 400m, en knallhard øvelse.

På lørdagen hadde Fyllingen Friidrett mange utøvere i sving i en rekke øvelser som spyd (Ingeborg J15), høyde (Lea J11, Mats G14, Ida J15), lengde (Nathalie J8, Signe J9, Øyvind, Nicholas G10, Amalie, Julie, Ida, Tuva J10, Lea J11), 60m (Nathalie, Mari J8, Signe J9, Amalie, Julie, Ida, Tuva J10, Lea J11, Sebastian, Endre G9, Øyvind, Nicholas G10, Eirik G12, Emil, Benjamin, Tomas G13, Mats G14), 100m (Maria, Ida og Anne J15), og 600m (Øyvind, Nicholas, Mari J10). Her var det mange flotte prestasjoner og tilsammen 6 medaljer til tross for mye vær, og til tider litt mye vind.

Stevnet ble avsluttet med flott sommervær, og fine forhold søndagen. Først ut var hekkeløperne (Øyvind G10, Amalie, Julie og Ida J10, Lea J11 og Emil og Tomas G13). Kjekt at så mange prøver seg på hekk. Lea fikk en flott andre plass, det samme gjorde Tomas. Emil løp så å si fra seier på 60m hekk og rett til lengdetilløpet og slo til med ny personlig rekord med 5,09m i første hopp, en forbedring med 20 cm. Hele 4 av 6 hopp var over 5m, det lengste hele 5,25m. Også Benjamin (G13) satte personlig rekord i lengde og fikk en strålende 3. plass med 4,69m. Eirik (G12) fulgte opp den gode hoppingen til de ett år eldre guttene, og også han satte ny personlig rekord og hoppet for første gang over 4m. Emil, Benjamin, Tomas og Mats (G14) deltok også på 200m, hvor alle satte nye personlige rekorder. Aller fortest løp Mats som så 25-tallet for første gang.

Vi gratulerer alle utøvere med flotte prestasjoner og gleder oss til neste stevne!

Noen blikskudd

Hvis du ikke ønsker at du/ditt barn skal være avbildet på vår hjemmeside, vennligst informer oss ved å sende følgende skjema : Samtykkeerklæring for publisering av bilder på nett på e-post til kontakt@fyllingenfriidrett.com