Stevnerapport – Karabinlekene 2018

Karabinlekene er et av vårens høydepunkter. Fyllingen friidrett stilte med 25 utøvere mellom 6 og 16 år. Årets Karabinleker bød på flott sommervær og imponerende resultater. Det ble satt mange personlige rekorder, og også mange klubbrekorder.

Det er kjekt å se at Fyllingen friidrett på startstreken i så mange ulike øvelser: 40m, 60m, 80m, 100m, 200m, 600m, 60m hekk, 80m hekk, tresteg, lengde, høyde, kule, spyd og liten ball.

Maria er nå Hordalands raskeste 16-åring gjennom alle tider. Hun løp 60m på 7,80 sek. Det er rett og slett imponerende. Kretsrekordene henger høyt i Hordaland.

Også Mats (G15) fortsetter å presentere på et høyt nivå. Han kvalifiserte seg til Ungdomsnorgesmesterskapet på 100m med et løp på 12,15 sek, noe som holdt til en andreplass på distansen. På 60m ble det seier med et løp på 7,60 sek. Det begynner å gå fort unna. Maria (J16) sin tid på 100m var også langt under kravet, men med litt for mye medvind til at resultatet godkjennes.

Benjamin (G14) senket sine personlige rekorder på alle løpsdistansene betraktelig. Både på 100m og på 200m ble det over ett sekunds forbedring. Det er imponerende. Tomas (G14) løp for første gang 80m hekk, og ble nummer to.

Vinterens trening har også virket positivt på Eirik (G13) som forbedret seg betraktelig i lengde med et hopp på 4,50m. Også Kristin (J13) forbedret seg i lengde og ble nummer to med et hopp på 4,40m. I høyde ble det en fin tredjeplass.

Også Claudia (J12) forbedret seg i lengde, og brøt 4-metersgrensen for første gang. Hun hoppet også godt i høyde og endte på tredjeplass.

 Jacob og Nicholas (G11) forbedret også sine personlige rekorder. Det samme gjorde Tuva og Amalie (J11).

Jarand (G13) vant spydkonkurransen med et kast på 27,15m i spyd. Kjekt at vi også har utøvere med i kast.

Kristoffer (G10), Oliver (G10), Marius (G10), Signe (J10), Mathias (G8), Nathalie (J8), Maren (J8), Linnea (J8) og Julie (J6) ble også lagt merke til. Det er kjekt at Fyllingen er representert med så mange unge utøvere.

Adele (J6), Juho (G10) og Julie (J15) deltok på stevne for første gang. Alltid kjekt med nye fjes på startstreken. Vi håper vi ser dere igjen!