LØYPEPLANLEGGER/KONTAKTPERSON MOT SPRINGTIME EVENT – BETALT OPPGAVE

Fyllingen har en avtale med Springtime Event om å bistå med dugnadsressurser i forbindelse med fire løp som arrangeres i Bergen hvert år. Springtime Event arrangerer løp i flere byer i Norge og har hatt en lokal representant (Kjell K.) som har vært bindeleddet mot Fyllingen. Kjell har hatt ansvar for planlegging av løypetraseer og annet praktisk inn mot løpet. Springtime Event har nå spurt om vi kan finne en erstatter for Kjell da han slutter i denne rollen etter neste løp.  

Er det noen i idrettslaget som kan være interessert i å ta på seg denne rollen? Oppgaven er betalt og gjelder Sommernattsløpet (juni), Rosa sløyfe (oktober), Nigthrun (november) og Winterrun (februar). Kan tidligere løypetraseer gjenbrukes? Ja det kan de, men erfaring viser at det ofte må gjøres justeringer pga pågående arbeid i traseen og av andre praktiske årsaker. Kjell har også tatt seg av søknad mot Bergen kommune samt kontakt med politi og brannvesen. Dette er oppgaver Springtime har sagt de kan ivareta dersom vår kandidat ikke ønsker det.

Du bør være strukturert som person og interessert i løypeplanlegging. Hvis du har lyst å høre mer om dette vennligst kontakt styreleder Atle Børnes tlf 906 99 647, atle.boernes@gmail.com.

Understående er løypetraseen slik den er tenkt for Winterrun løpet som finner sted 12.februar. Start/mål er planlagt i Nordnesparken. Dette løpet vil Kjell administrere.