Fyllingenlekene 03. juni 2022

Fyllingen IL inviterer til friidrettsstevne for utøvere til og med 15 år, og for elever ved barneskoler i Fyllingsdalen. Stevnet er på Fyllingsdalen Stadion (ved Oasen), fredag 3. juni og starter kl. 17:00.

Påmelding via MinIdrett for alle som allerede er medlem i en friidrettsklubb. Påmelding for elever ved barneskoler i Fyllingsdalen gjøres i følgende Påmeldingsskjema.

Det er mulig å melde seg på en eller flere øvelser. Elever fra 1-4 trinn kan løpe 60m, hoppe lengde og kaste liten ball. For elever fra 5-7 trinn arrangeres 60m, 600m, lengde og kule (2kg). Elever som aldri har deltatt eller prøvd overnevnte øvelser vil få instruksjon og hjelp på arrangementet.

Det blir speaker på stadion, startnummer og medalje til alle som deltar – og garantert god stemning!