Stevnerapport – Pingvinlekene

Hele 21 deltakere fra Fyllingen friidrett deltok på helgens (13-14.02.16) Pingvinleker. Utøverne heier på hverandre og gleder seg over hverandres fremgang – for en god gjeng 🙂

Fyllingens rekrutter stilte mannsterk, hele 11 stilte til start. I jenter rekrutt deltok Emma, Maja, Mathilde, Amalie, Julie, Ingrid og Tuva, og i gutter rekrutt deltok Filip, Øyvind, Nicholas og Sivert. Her var mange smil og flere flotte nye personlige rekorder. Kjempegøy!

Pingvinlekene2016-2

Klar – Pang!

I jenter 10 år deltok både Sunniva og Lea Alise. Sistnevnte fikk full klaff i lengde, og endte opp med et hopp på hele 3,65 m.

Kjekt å se at det er mange som ønsker å prøve seg. Ì gutter 11 år deltok hele 3 utøvere fra Fyllingen friidrett, Mikael, Denis og Eirik. Eirik fortsetter fremgangen og satte personlig rekord både på 60m (9,84 sek) og i lengde (3,57 m).

Pingvinlekene2016-1

Mikael, Eirik og Dennis

Benjamin Taule Lindgren satte personlig rekord i hele 3 øvelser i helgen; 60m (9,62 sek), lengde (3,95 m) og 200m (32,19 sek). Veldig fortjent og gledelig etter flott innsats på trening i løpet av vinteren. I G12 tok også Emil Gundersen en flott 2. plass på 60m hekk. På 60m debuterte Olav Fjeldsbø-Marøy med den flotte tiden 9,83 sek. Veldig bra 🙂

Emil og Benjamin

Emil og Benjamin

Mads Hjørnevik imponerte med seier og personlig rekord både på 60m (8,38 sek) og på 200m (28,20 sek). Det er henholdsvis 4. og 5. beste resultat i Norge så langt i år i G13-årsklassen – Imponerende.

Maria Skaar imponerte også med flott ny personlig rekord på 60m (8,50 sek) og andreplass i jenter 14 år, også dette et resultat som legger seg høyt oppe på Norgesstatistikken. I jenter 14 år satte også Mina Vindenes ny flott personlig rekord.

Maria og Mats

Maria og Mats

Tusen takk til alle deltakere for flotte prestasjoner og tusen takk til alle tilskuere for støtten 🙂 Fullstendige resultatlister finner dere her.