Ny klubbkolleksjon – Butikken er åpen !

På bakgrunn av at Craft har fjernet den klubbkolleksjonen vi tidligere hadde, har vi fått spesialdesignet en helt egen kolleksjon til oss – denne leveres av Trimtex.

Det er fra og med i dag (15.03.16) mulig å bestille produkter fra den nye kolleksjonen – bestillingsfristen er 03.04.2016. Nettbutikken finnes her : www.trimtex.no/customer/FyllingenFriidrett. Neste bestillings mulighet blir ikke før sept/okt, med levering i nov/des.  

For å se prisene og handle må dere først registrere dere som bruker – Når dette er gjort kan dere aktivisere teamkoden «fyllingen2016«. Vi som klubb har ikke noe med bestillingen å gjøre lenger, det er Trimtex som styrer hele «showet» så vi har ingen mulighet til å påvirke frister eller andre ting.

Hvis du ønsker å prøve størrelser så kan dette gjøres etter trening 22. mars og 29 mars. Dersom du ikke har mulighet til å prøve tøyet eller er usikker på størrelsen, så bruk størrelsesguiden du finner inne på hvert enkelt produkt


 

Bestilling fra den enkelte gjøres direkte til Trimtex med levering til egen adresse.

Bestillingsfrist: 03. april 2016
Leveringsuke:   19

Slik bestiller du:
Følg følgende prosedyre for bestilling:

1) Gå rett inn i Fyllingen IL Friidrett sin nettbutikk på www.trimtex.no/customer/FyllingenFriidrett

2) Trykk Logg inn eller Ny konto

3) Legg inn teamkode «fyllingen2016»

4) Legg varer i handlekurven, husk å bekrefte ordre helt til slutt

Det er viktig og overholde bestillingsfristen da innkomne bestillinger blir sendt direkte til produksjon når fristen år ut.

Alle produkter i Fyllingen IL – Friidrett sin nettbutikk er spesiallaget til oss, og finnes ikke på lager hos Trimtex. Det er derfor viktig at du bestiller før oppgitte bestillingsfrist. Det er ingen bytterett, da hvert plagg spesiallages og det vil ikke være mulig å komme med etterbestillinger etter bestillingsfristen.

Skjermbilde2