Stevnerapport – Laksevåglekene

Det ble en fin start på årets sesong for de som deltok på Laksevåglekene søndag 8.mai i knall sol – her stod flere tidligere personlige rekorder for fall. Emil slo til med seier og ny personlig rekord på 60m med tiden 9.21 (ned fra 9,32). Personlig rekord og en flott tredjeplass ble det også på Benjamin  med tiden 9.52 på 60m (ned fra 9,62). Også på 200 meter slo disse to guttene til med nye personlige rekorder.

Lea Alise og Amalie fikk begge ny personlig rekord i lengde. Amalie klarte for første gang å passere 3-meteren, og Lea svevde hele 3,79m. De løpe også strålende på 60m. Det samme gjorde Nicholas. Nicholas hoppet også strålende i lengde, hvor 3 meteren er innenfor rekkevidde.

Vi gleder oss til neste helgs Karabinleker.

Laksevåglekene

Laksevåglekene