Stevnerapport – Karabinlekene

Karabinlekene var årets første utendørsstevne for de fleste i klubben. Det var sol og flotte forhold, selv om temperaturen ikke var noe å skryte av de første dagene.

På fredagen var det 60m som sto på programmet, og det ble ny personlig rekord for samtlige (Lea Alise, Eirik, Dennis, Benjamin, Olav, Emil og Maria). Den som imponerte kanskje aller mest var Maria, med en forbedring fra 8,50 til 8,39 sek. En sterk tid, som lar seg høre også på nasjonalt nivå.

På lørdagen var det større variasjon i øvelser. Fyllingen Friidrett var representert i høyde (Lea Alise og Kristin), på 60m hekk (Emil), og i lengde (Lea Alise, Kristin, Eirik, Dennis, Benjamin og Emil). I lengde ble det personlig rekord på Kristin, Eirik og Benjamin. Benjamin passerte 4 meteren for første gang, gratulerer. Maria perset også lørdagen, denne gangen på 100m – her senket hun persen med nesten et halvt sekund (fra 13,90 til 13,46 sek). Imponerende rett og slett.

Søndag var det duket for nok en flott dag Fana Stadion og ikke mindre enn 12 utøvere fra Fyllingen Friidrett var i «ilden». Åtte rekrutter (Nikolai, Nicholas, Sunniva, Mathilde, Julie, Tuva, Maja og Amalie) var representert i fire forskjellige øvelser; liten ball, 40m, lengde og 400m. Mange fine resultater og perser – og fire slitne jenter etter endt 400 meter 🙂 I tillegg til rekruttene deltok Dennis og Eirik i 80 meter og Benjamin og Olav på 200 meter – flere fine resulter også her.

Karabinlekene er over for denne gang og for Fyllingen IL Friidrett sitt vedkommende så må 2016 utgaven av dette stevnet sies å være en stor suksess og kan enkelt oppsummeres – sol, god stemning, perser, medaljer, gode prestasjoner og superkule utøvere. Heia Fyllingen!

Komplette resultatlister finnes her 

Hele buketten

Hele buketten

Hvis du ikke ønsker at du/ditt barn skal være avbildet på vår hjemmeside, vennligst informer oss ved å sende følgende skjema : Samtykkeerklæring for publisering av bilder på nett på e-post til kontakt@fyllingenfriidrett.com