Stevnerapport – Pingvinlekene 2017

Dag 1

Full fart på årets største innendørsstevne, med mange personlige rekorder. Det er kjekt å se det gode samholdet blant utøverne, og at utøverne støtter og heier på hverandre.
På stevnets første dag deltok 21 utøvere fra Fyllingen på 60m, og hele 15 utøvere satte ny personlig rekord. Gratulerer til Simen (G17), Mats (G14), Emil (G13), Olav (G13), Benjamin (G13), Eirik (G12), Nicholas (G10), Øyvind (G10), Jakob (G10), Oliver (G9), Endre (G9), Mina (J15), Cecilie (J14), Claudia (J11) og Julie (J10). Dette viser at trening nytter. Sterkest løp Mats som vant G14, og løp inn til 5 beste tid i Norge i år. Imponerende og gøy.
Thomas (G13) og Sebastian (G9) deltok for første gang – Håper det ga mersmak.

Også på 200m var utøvere fra Fyllingen godt representert. Mats (G14) løp inn til ny personlig rekord (26,61 sek) og seier. I G13 ble det også nye personlige rekorder på både Olav og Emil – Gratulerer. Tuva (J10) imponerte og hadde bestetid av samtlige både på 60m og 200m. Også Amalie (J10) og Julie (J10) løp sterkt på 200m og vant hvert sitt heat.
I lengde imponerte både Lea Alise (3,79m) og Claudia (3,48m) med henholdsvis 3 og 6 plass av totalt 35 utøvere. Nathalie (J7), Amalie, Julie og Tuva (J10), Kristin (J12), Endre og Sebastian (G9) hoppet også lengde. Oliver satt ny personlig rekord og hoppet for første gang over 3 meter (3,07m). Ny personlig rekord ble det også på Julie. Gratulerer.

Dag 2

Andre dag av Pingvinlekene startet med 60m hekk. Emil (G13) løp nok engang inn til ny personlig rekord, noe som holdt til en sterk andreplass og fjerde beste tid i Norge i år. Ny personlig rekord (4,59m) ble det også i lengde noe som holdt til en tredjeplass. Også Benjamin (G13) satte ny personlig rekord i lengde med 4,32m og fikk med det en fin femteplass – Gratulerer til begge to.

Eirik (G12) var 1 cm bak utendørspersen og satte ny innendørspers i lengde, til tross for at han måtte gi seg etter ett hopp på grunn av vond hæl. Det lover bra for utendørssesongen.

I høyde ble Mats (G14) nummer to, med 1,50m.
Øyvind, Nicholas (G10) og Claudia (J11) løp 200m for første gang – Håper det ga mersmak.
Aller sist ut i dag var Olav (G13) på 600m, men det var verdt å vente på. Olav løp inn til ny personlig rekord på 1,48,29 sek, og tok en sterk tredjeplass – Gratulerer.

Noen blinkskudd

Noen blinkskudd (Klikk på bildet for større utgave)

Hvis du ikke ønsker at du/ditt barn skal være avbildet på vår hjemmeside, vennligst informer oss ved å sende følgende skjema : Samtykkeerklæring for publisering av bilder på nett på e-post til kontakt@fyllingenfriidrett.com