Stevnerapport – Hovdingleikane

Fem utøvere fra Fyllingen Friidrett deltok på årets Hovdingleiker. Det var flotte forhold på Leikvang, slik som det ofte pleier å være – fine forhold kombinert med et «raskt» banedekke ga gode tider på sprintdistansene.

Både Jacob (G10) og Ingrid (J10) vant 40m på gode tider. På 60m ble det seier og tangering av personlig rekord for Lea (J11) og seier og ny personlig rekord for Emil (G13). Han vant også 200m med ny personlig rekord. Jacob løp også en strålende 600m, og fikk nok kjenne melkesyren på slutten.

Både Claudia (J11) og Lea deltok i kule. Claudia tok en flott andreplass med ny personlig rekord, mens Lea deltok i øvelsen for første gang. I lengde ble det også hoppet langt, både Claudia, Lea og Emil var nær sine personlige rekorder.

Noen glimt fra dagen (klikk for større utgave)