Stevnerapport – Framolekene

Nok en fin friidrettshelg er over. Også denne helgen var det duket for mange personlige rekorder.

Fyllingen hadde mange rekrutter med denne helgen – Kjekt å se stadig nye fjes på startstreken. I jenter 8-år deltok Nathalie, Mari og Linnea, i gutter 9-år deltok Endre, Sebastian, Kristoffer, Oliver og Marius, og i jenter 10-år deltok Tuva, Amalie, Ingrid, Julie og Ida. Rekruttene konkurrerte i en reke ulike øvelser: 40m, 60m, lengde, høyde, 60m hekk, kule, liten ball og på 600m. Gøy med allsidige utøvere.

Claudia (J11) fikk nok en gang ny pers i høyde med 1,22m. Lea (J11) vant høyde, denne gang med et hopp på 1,28m – Gratulerer. Ny pers ble det også på 40m for Lea med 6,83 sek.

Eirik (G12) deltok i både lengde og 60m, flott deltagelse, men dessverre litt bak pers. Tomas (G13) debutert på 60m hekk, og imponerte med 3 plass. Ny pers ble det også på 60m. Benjamin (G13) slo også til med personlig rekord på 60m, i lengde og på 200m. Også for Olav ble det ny personlig rekord på 60m. Emil nærmer seg 5-meteren i lengde, og satte ny personlig rekord med 4,89m, han vant i tillegg 60m hekk. Gratulerer alle sammen.

Ida og Anne (J15) debuterte begge for Fyllingen friidrett i dag, og gjennomførte flotte løp og hopp. Veldig kjekt med nye fjes i Fyllingendrakt.

Noen blinkskudd fra helgen (klikk for større utgave)

Hvis du ikke ønsker at du/ditt barn skal være avbildet på vår hjemmeside, vennligst informer oss ved å sende følgende skjema : Samtykkeerklæring for publisering av bilder på nett på e-post til kontakt@fyllingenfriidrett.com