Stevnerapport Hovdingrulett og Os-lekene

Også denne uken har vi hatt utøvere i aksjon. Kjekt når også de eldste utøverne også deltar på stevne. Torsdag løp Simen (G17), Ida og Anne (J15), Cecilie (J14), samt Emil og Kurt (G13) sprint på Leikvang. Både Ida, Cecilie og Emil satte ny personlig rekorder, Anne og Simen bare var noen fattige hundredeler bak sine tidligere bestenoteringer, og Kurt så 8-tallet på 60m allerede i sin første konkurranse. Imponerende.

På Os-leken stilte Fyllingen friidrett med 8 utøvere i strålende sol. For Mats ble det en flott helg, men hele 4 nye personlige rekorder (60m, 100m, 200m og høyde), og løp blant annet for første gang 60m på 7-tallet. Emil løp igjen en flott 60m, bare 4 hundredeler bak sin ferske rekord på 60m, og hoppet nok engang over 5m i lengde. Lea og Claudia (J11) gjorde også sine saker bra på 60m, i lengde og i høyde. Mest spennende var høydekonkurransen hvor jentene delte 1 plassen med hopp på 1,25m som var ny rekord for Claudia. Mia (J10) løp også en flott 60m. Det samme gjorde Øyvind, Nicholas (G10) og Endre (G9), som også hoppet lengde., som også hoppet lengde.

 

 

 

 

Hvis du ikke ønsker at du/ditt barn skal være avbildet på vår hjemmeside, vennligst informer oss ved å sende følgende skjema : Samtykkeerklæring for publisering av bilder på nett på e-post til kontakt@fyllingenfriidrett.com