Stevnerapport – Nornalekene 2018

Endelig er innendørssesongen i gang. Det har vi gledet oss til lenge. På stevnets første dag sto 60m hekk, 200m, 600m og høyde på programmet, mens det på dag to var 60m, lengde og kule for våre utøvere. Det var mange gode prestasjoner og til sammen 5 gull, 4 sølv og 5 bronser. Det ble også mange nye klubbrekorder og personlige rekorder. Nok engang var det nye fjes på startstreken: Mathias (G8), Maren (J8), Sander (G11), Sigurd (G11), Lucas (G11), Oscar (G12) og Odin (G15) deltok for første gang. Veldig kjekt!

I G10 stilte Fyllingen friidrett med 4 rutinerte utøvere (Sebastian, Oliver, Endre og Kristoffer), som alle satte nye flotte personlige rekorder. Endre (G10) løp både 200m og 600m, og satte like godt klubbrekord på begge distansene. På 600m kom han først i mål etter en solid spurt, mens han på 200m hadde tredje beste tid. Kristoffer (G10) løp fortest av alle deltakerne på 60m, og satte en solid ny klubbrekord. Også i lengde ble det ny klubbrekord på Kristoffer. Det spørs imidlertid hvor lenge rekordene står, for det skilte bare hundredeler og cm mellom guttene.

Sigurd (G11) satte like godt 4 nye klubbrekorder av fire mulig i sitt første stevne. Det ble seier på 60m hekk og i høyde, andre plass på 600m og tredjeplass på 200m. For en debut. Sander (G11), Lucas (G11) og Oscar (G12) gjennomførte også sitt første stevne med stil, mens Øyvind (G11) og Nicholas (G11) satte fine personlige rekorder. Eirik (G13) fortsetter fremgangen og senket sine personlige rekorder både på 60m og i lengde. For en gjeng.

Emil (G14) gjennomførte et flott stevne med 4 personlige rekorder. Det ble seier på 60m hekk og i lengde, og en fin andreplass på 60m. Personlige rekorder ble det også på Benjamin (G14) på 60m og 200m.

Mats (G15) fortsetter å løpe fort, og tok en solid andreplass på 60m, og en tredjeplass på 200m, bare henholdsvis 3 og 8 hundredeler bak utendørspersen. I høyde manglet bare 1 cm på tangering av utendørspersen. Odin debuterte på friidrettsbanen med to gode løp. Aller mest imponerende var 60 meteren på 8,10 sek. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Amalie, Julie, Tuva og Ida stilte for første gang i konkurranseklassen (J11). Amalie slo til med ny pers på 60m og på 200m, noe som holdt til en tredje og en fjerdeplass. Tredjeplass og ny klubbrekord ble det også på Julie på 600m. Til og med på hekk ble det ny klubbrekord. Det blir spennende å se hvor lenge klubbrekordene står. Om ikke lenge er det nye muligheter.

Lea og Claudia (J12) tangerte klubbrekorden i høyde, og tok henholdsvis 2 og 3 plass. Begge svingte seg over 1,30m og hadde gode forsøk på 1,35m. Vi gleder oss til fortsettelsen. Lea satte i tillegg klubbrekord på 60m og i lengde, mens Claudia satte ny klubbrekord i kule. Claudia satte i tillegg nye personlige rekorder både på 60m og i lengde.

Kristin (J13) tangerte klubbrekorden i høyde og tok med det en flott seirer. Også i lengde ble det ny klubbrekord og en fin andreplass.

Mathias (G8) og Maren (J8) deltok på 60m og i lengde, mens Julie (J7) løp 60m. Alle gjennomførte med stil!

Takk til alle som deltok på stevne. Dere imponerer alle sammen. Vi gleder oss til neste stevne allerede!

Hvis du ikke ønsker at du/ditt barn skal være avbildet på vår hjemmeside, vennligst informer oss ved å sende følgende skjema : Samtykkeerklæring for publisering av bilder på nett på e-post til kontakt@fyllingenfriidrett.com