Laksevåglekene 2018

Laksevåglekene 2018

Da er utendørssesongen i gang, og det med en skikkelig pangstart! Under helt ordinære forhold, og uten konkurranse løp Maria (J16) inn til den nest beste tiden i Hordaland av en 16-åring gjennom tidene. Utrolig imponerende, og virkelig fortjent. 7,91 sek på 60m lar seg høre.

Mats (G15) og Emil (G14) løp også 60m, og tok hver sin seier. Emil senket sin utendørspers med 19 hundredeler, mens Mats var lik bak sin bestenotering. Bra sesongstart på begge. Lea (J12), Amalie (J11), Nicholas (G11), David (G10) og Julie (J6) deltok også. David (G10) løp sin første 60m. Alltid kjekt med nye Fyllingenutøvere på startstreken.

Neste helg er det Karabinlekene. Vi gleder oss.

 

 

Hvis du ikke ønsker at du/ditt barn skal være avbildet på vår hjemmeside, vennligst informer oss ved å sende følgende skjema : Samtykkeerklæring for publisering av bilder på nett på e-post til kontakt@fyllingenfriidrett.com