Bli med på trenerkurset «Friidrett for barn» 26. mai

Fyllingen friidrett vokser og vi har behov for flere trenere/aktivitetsledere, i denne forbindelse så oppfordrer vi foreldre som har mulighet til å hjelpe til som trener/aktivitetsleder å melde seg. Det kreves ikke trenererfaring eller trenerutdanning for å være til hjelp, men ønsker man å ha litt praksis i beina så oppfordres man til å delta på kurset «Friidrett for barn» som arrangeres 26. mai I Leikvang Friidrettshall. På dette åtte timers kurset som får man en både teoretisk (tre timer) og praktisk (fem timer) innføring i friidrett. Etter endt kurs skal man kunne være i stand til å lede friidrettsaktivitet og trening (i løp, hopp, kast) for barn i alderen 6-12 år, på en slik måte at barna utvikler seg helhetlig (både sosialt, psykisk, motorisk og fysisk).

Fyllingen Friidrett dekker kursavgiften (som dekker både kurs, pensumbok og handbok for barn og unge) for foreldre til utøvere i Fyllingen friidrett. Mer informasjon og «formell» invitasjon finner dere her: Friidrett for barn – kurs 26. mai 2018

Det er kun 20 plasser og kurset er ikke eksklusivt for vår klubb, så her gjelder førstemann til mølla. Påmelding her (påmeldingsfrist 22.mai)