Ingen organisert trening i uke 6, 2021

Regjeringen har innført forsterkede nasjonale tiltak som gjelder for Bergen og andre kommuner i bo- og arbeidsregionen fra søndag 7. februar klokken 18.00 til og med 14. februar. Dette medfører at det ikke vil bli gjennomført noen organisert trening i Fyllingen friidrett i uke 6 (8. feb. – 14.feb.) .

De forsterkede tiltakene berører i uke 6 alle våre utøvere da det er ikke tillatt å organisere idrettsaktivitet for voksne eller barn. Det vil derfor ikke tilbys eller bli gjennomført noe organisert trening i regi av Fyllingen Friidrett.

Vi håper at tiltakene har ønsket effekt slik at vi kan gjenoppta trening i uke 7, men situasjonen er uavklart og vi vil derfor komme tilbake med ny informasjon søndag 14. februar.

Selv om kommunen ber folk i Bergen og regionen om å holde seg mest mulig i ro, så vil vi oppfordre alle til å holde seg i aktivitet – det er mye aktivitet og god trening som er mulig å gjennomføre innenfor de gjeldende anbefalingene, som for eksempel hjemme 🙂