Takk for i år!

Da var friidretten over for i år og vi i gleder oss allerede til 2016 🙂 Før vi tok ferie med julebrus og pepperkaker trente vi spenst inne i Fyllingsdalen Idrettshall, her fikk vi øvd oss på både stille høyde og stille lengde sånn at vi er klar for første stevnet som arrangeres allerede 16. januar.

Vi håper å se mange utøvere i året som kommer både på treninger og stevner og minner om at vi vil være tilstede på samtlige stevner vi har nevnt under menypunktet Stevner. Hvis dere har spørsmål eller lurer på noe rundt stevner så har vi prøvd å samle litt informasjon under Stevne FAQ.

Vi tar sikte på å starte opp igjen treningen allerede 5. januar – mer informasjon om dette kommer.

Vi ønsker store og små en riktig god jul og et godt nyttår – vi sees neste år 🙂

Nisse

Psssst – Minner samtidig om bestillingsfristen for klubbklær som er 31.12.2015.