Stafettrapport- Gneiststafetten

Onsdag 20. april var vi med på Gneiststafetten på Fanastadion.

Dette var tredje stafetten på kort tid, vi skulle gjerne hatt det samme fantastiske været som forrige tirsdag på Skansemyren, men det er ingen ting vi kan gjøre noe med, men hvem trenger vel sol når våre fantastiske utøvere stråler av glede 🙂

På grunn av sykdom og frafall endte vi opp med kun 2 lag i denne stafetten. Alle 4 etappene var på 150m og ble løpt inne på banen, vi hadde 8 spente og ivrige rekrutter (10 år og yngre) som gjorde en kjempe jobb.

Godt jobbet av: Julie, Tuva, Lea, Ingrid, Amalie, Sunniva, Øyving og Nicholas 🙂

Gneiststafetten

Hvis du ikke ønsker at du/ditt barn skal være avbildet på vår hjemmeside, vennligst informer oss ved å sende følgende skjema : Samtykkeerklæring for publisering av bilder på nett på e-post til kontakt@fyllingenfriidrett.com