Stevnerapport – Nornalekene dag 1

Ny rekord før stevne i det hele tatt har startet – Fyllingen friidrett stiller med 30 utøvere på startstreken. Fantastisk! 🙂

På lørdagen var det 60m hekk, høyde, tresteg, 200m og 600m på programmet.

På 60m hekk var det stor deltakelse, særlig blant de yngste (Amalie, Julie, Ingrid, Linnea, Live). Veldig kjekt å se at så mange tørr å prøve seg på nye øvelser, og mestere det som bare det.

Emil (G13) satt solid ny pers på 60m hekk (fra 10,90 sek til 10,35 sek). Det holdt til første plass, og norsk årsbeste.

Også i høyde var det god deltakse. Ingrid (J10) debuterte  med 1,05. I jenter 11 år var det hele tre deltakere fra Fyllingen. Linnea hoppet høyde for første gang, Claudia satte ny pers og hoppet 1,15m., og ny pers ble det også på Lea med 1,20m. Veldig bra av alle. Kristin (J12) fortsetter å hoppe høyt, denne gangen ble det tangering av persen med 1,30m, og gode forsøk på 1,35m. Høyden 1,30 holdt til en andreplass for Kristin. Mats (G14) debuterte på høyde med solide 1,55m og tredjeplass. Imponerende. Mats deltok også i tresteg, og var nær å passere 10m.

600m er en hard øvelse. Det fikk både Mia (J10), Olav (G13) og Benjamin (G13) kjenne. Mia deltok for første gang på stevne, og gjennomførte et flott løp. Til tross for stive bein, og syre opp til ørene ble det solid pers både på Olav og Benjamin. Olav kom under 1,50 sek for første gang.

På 200m deltok hele 8 utøvere fra Fyllingen friidrett. Aller mest imponerte Olav som satte ny pers med 2 sekunder (fra 31,31 sek til 29,38). Ny pers ble det også for Emil og Benjamin og Eirik, mens Mats løp i mål like bak pers. Flott gjennomført av alle. Mia, Amalie og Ingrid (J10) deltok på 200m for første gang, og gjennomførte flotte løp.

Gratulerer til alle med flotte resultater dag 1 – vi gleder oss til dag 2 🙂

Noen glimt fra dagen

Noen glimt fra dagen (Klikk på bildet for større utgave)

Hvis du ikke ønsker at du/ditt barn skal være avbildet på vår hjemmeside, vennligst informer oss ved å sende følgende skjema : Samtykkeerklæring for publisering av bilder på nett på e-post til kontakt@fyllingenfriidrett.com