Stevnerapport – Bergenslekene

Da er sesongens siste stevne unnagjort. Til tross for til tider sterk motvind, var det mange flott prestasjoner. Det var mange personlige rekorder og klubbrekorder, som tilslutt resulterte i hele 5 gull, 3 sølv og 5 bronsemedaljer til Fyllingen friidrett. Kjekt med nye fjes på startstreken, og også når «gamle» utøvere tester ut nye øvelser. I tillegg til individuell deltakelse hadde Fyllingen friidrett for første gang stafettlag både i klassen G13-14 år og i J15-19 år. Veldig kjekt.

Claudia (J11) imponerte stort på høstens siste stevne. Først tok hun gull i høyde med ny personlig rekord (1,28m), deretter debuterte hun med en flott andreplass på 60 m hekk, og avsluttet med en tredjeplass i lengde, også det med ny personlig rekord (3,65 m). Gratulerer.

Kristin (J12) gjennomførte en flott konkurranse og vant både høyde (1,37m) og lengde (4,14m) med nye personlige rekorder. Hun hadde også gode forsøk på 1,40 m. Imponerende.

Eirik (G12) måtte stå over 60m og lengde på grunn av skade, men klarte allikevel å tangerte sin personlige rekord på 80m, og fikk en flott 3 plass. Simen (G17) fikk en flott tredjeplass i sin debut på 100m. Gledelig var det og at Cecilie (J14) debuterte i lengde med en flott sjetteplass.

En småsyk Benjamin(G13) gjennomførte nok engang en god lengdekonkurranse og ble tilslutt nummer fire, mens han på 200m bare var hundredeler bak sin personlige rekord i sterk motvind. Strekt.

Tomas (G13) hadde en travel helg. Første øvelse var 200 m hekk hvor han i sterk motvind senket sin personlige rekord med hele 1,67 sek, noe som holdt til en flott fjerdeplass og åttende beste tid i Norge i år på distansen. Han debuterte i tillegg både på 100m og på 600m. På 600m kom han under den magiske 2 minuttersgrensen, og tok en fin tredjeplass. Tøft gjort. Beina var nok litt sliten etter lørdagens øvelser, noe som kanskje preget prestasjonene litt på 60 m hekk og 200 m på søndagen. Uansett, flotte prestasjoner.

Emil (G13) hadde også en travel helg med deltakelse på 60m hekk, 200 hekk, lengde, høyde og 100m. Til tross for motvind slo han til med seier og en flott tid på 60m hekk, bare 3 hundredeler bak sin personlige rekord som er den tredje beste i Norge i år. Sølv og ny personlig rekord ble det på 200 m hekk med fjerde beste tid i Norge i år. I lengde ble det sølv, i høyde bronse og på 100m ble det ny personlig rekord og en flott fjerdeplass.

På stafettlaget i klassen G13-14 løp Tomas, Noah, Benjamin og Sander, mens Anne, Ida, Nelly og Ingeborg løp i klassen J15-19 år. Guttelaget hadde stor fart hele veien, men ble dessverre disket for å ha vekslet utenfor vekslingsfeltet. Bedre å gi gass enn å «safe». Jentelaget imponerte med gull. Dette skal vi gjøre igjen.

I tillegg til alle utøverne i konkurranseklassene (fra 11år og oppover), deltok en gjeng med rekrutter: Amalie, Tuva, Mia og Julie (J10), Øyvind, Nicholas, Jacob (G10), Oliver, Sebastian, Endre, Marius og Isak (G9), Nathalie, Linnea og Julie (J8). Her var det også mange sterke prestasjoner, nye personlige rekorder og klubbrekorder. Fyllingen friidrett er stolte og gratulerer alle.

Nå bretter vi opp armene, og skal trene godt frem til innendørssesongen.

Hvis du ikke ønsker at du/ditt barn skal være avbildet på vår hjemmeside, vennligst informer oss ved å sende følgende skjema : Samtykkeerklæring for publisering av bilder på nett på e-post til kontakt@fyllingenfriidrett.com