Velkommen til juleavslutning for gruppe B og C

Julen nærmer seg, og vi ønsker å avslutte dette friidrettsåret med en felles trening inne for hele klubben førstkommende Søndag 13. desember. Vi inviterer derfor både utøvere og foreldre til Leikvanghallen i Åsane førstkommende Søndag klokken 16:00 hvor vi vil gjennomføre fellestrening og litt julekos.

Vi har utfordret utøvere fra konkurransegruppen vår til å gjennomføre treningen, så her vil de yngre utøverne bli både instruert og inspirert av utøvere som hevder seg på høyt nasjonalt nivå.

Vi tar selvsagt nødvendige tiltak rundt smittevern, og flere representanter fra klubben vil påse at vi gjennomfører forsvarlig. Utøverne vil deles inn i mindre grupper mens foreldre vil bli vist til tribunen/balkongen med både god utsikt og god avstand.

Når treningen er gjennomført vil det bli litt julekos og premieutdeling.

Vi håper å se dere alle, både store og små – og helst ikledd klubbtøy, for de som har.

Program

16:00 – 17:00 – Trening for gruppe B og C, ledet av konkurransegruppen. Utøvere deles inn i mindre grupper og besøker fem stasjoner/øvelser 

17:00 – 17:15 – 60m løp for de som ønsker  

17:15 – 17:30 – Julekos og premieutdeling

Bytte-/Salgskrok

Mens utøverne trener (16:00-17:00) vil vi også ha en «byttekrok/salgskrok» for klubbtøy og eventuelt piggsko. Vi har lite klubbtøy på lager, så vi oppfordrer dem som har klubbtøy som man har vokst ut av til å ta dette med seg og se om det kanskje kan få en ny eier. Også dette vil bli gjennomført smittevennlig ved at en representant fra klubben administrerer «butikken».  

Påmelding og registrering

For å kunne gjennomføre smittevennlig ber vi alle som ønsker å delta om å melde seg på via følgende skjema, slik at vi så tidlig som mulig ser hvor mange vi blir og kan tilrettelegge.

Blir det for mange påmeldte vil utøvere bli prioritert, og foreldre vil da ikke ha anledning til å vente i hallen.

Det vil også bli elektronisk registrering når man ankommer Leikvanghallen slik at vi har kontroll på eventuell smittesporing.

Lokasjon og parkering

Treningen gjennomføres inne i Leikvang Hallen i Åsane Søndag 13. desember klokken 16:00. Leikvanghallen er en stor og fin friidrettshall med god plass til mange utøvere og mange tilskuere, hvor også flere av vinterhalvårets store stevner gjennomføres. Det er gode parkeringsmuligheter like utenfor hallen, og det er ikke mange minuttene til Åsane senter for dem som heller vil ta en handletur på søndagsåpent mens utøverne trener.

Siste treningsdag for gruppe B og C

Søndag 13. desember blir siste treningsdag i 2020 for gruppe B og C, dette året ønsker vi å avslutte litt tidligere enn vanlig på bakgrunn av dagens karantenebestemmelser. Vi ønsker ikke at en eventuell smittesituasjon i forbindelse med en friidrettstrening skal stikke kjepper i hjulene for en fin julefeiring.               

Igjen, vel møtt – vi håper å se dere alle, både store og små !