Treningsoppstart 2021

Vi håper alle har hatt en fin jul- og nyttårsfri og ønsker alle et riktig godt nyttår. På bakgrunn av regjeringens nye smittevernstiltak presentert 03.01.2021 vil det bli noen endringer i forbindelse med Fyllingen Friidretts oppstart i 2021.

Oppsummert vil dette si at treningsoppstart for gruppe C blir utsatt, mens gruppe B og A vil få tilbud om utendørstrening.

Vi vil som statsminister Erna Solberg minne alle på at avstand fortsatt er viktig, minimum en meter. Har du symptomer ber vi deg om å ikke stille på trening, men oppfordrer deg heller til å teste deg.

Alle som deltar på utendørstrening bes kles seg etter været, det er meldt kaldt vær framover så kle dere godt. Mye bedre å være varm og kle av seg, enn å være kald og ikke ha noe å ta på seg.

Gruppe C
Selv om utendørsaktivitet tillates velger vi i første omgang å utsette oppstarten for det yngste partiet til midten av januar. Bakgrunnen for dette er at vi av erfaring vet at de yngste utøverne tidvis har utfordringer med å holde 1-meteren. Dette i kombinasjon med at vi har utøvere fra mange forskjellige skoler og kohorter gjør at vi anser dette som en unødvendig risiko i denne perioden.

Oppdatert informasjon om oppstart for gruppe C og retningslinjer rundt denne, kommer vi tilbake til senest 18. januar.

Gruppe B
Trening vil ha oppstart 05.01.2021 klokken 18:00. Vi holder fast ved både tirsdag og torsdagstrening med start klokken 18:00, men treningene vil bli noe kortere enn før nyttår. Begge treningene vil vare i maks 60 minutter og treningstidene er med det 18:00-19:00. Treningene gjennomføres utendørs med oppmøte på Fyllingsdalen stadion som vanlig. Disse treningstidene gjelder inntil ny beskjed blir gitt.

Gruppe A
Gruppe A fortsetter med sine vanlige treningstider, men treningen vil i første omgang bli gjennomført utendørs i Fyllingsdalen og vil vare maks 60 minutter. For denne gruppen vil det potensielt komme nye oppdateringer rundt treningstilbud i løpet av de nærmeste dagene og ukene, disse blir publisert i Utøvergruppen på Facebook